Ardex is al jarenlang partner van de ambachtelijke vakspecialisten en kennen de eisen van de praktijk dan ook uit de eerste hand. Alle producten zijn eenvoudig en snel te verwerken en daardoor zeer voordelig in gebruik en uitgesproken rendabel.

Brander Afbouwprodukten is specialist in professionele spuit- en sierpleisters bedoeld voor het duurzaam verfraaien van wanden, plafonds en gevels. Daarnaast leveren zij ook reparatie- en egalisatiemiddelen, hulpproducten en muurverven.

Ursa Paint is een leidende organisatie in de productie van watergedragen verf- en vloerproducten. De filosofie is nog altijd om producten te maken die zoveel als mogelijk uit natuurlijke, herwinbare grondstoffen bestaan.

Als fabrikant en leverancier loopt Strikolith voorop in decoratieve én duurzame gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Dankzij de eigen productiefaciliteiten leveren ze snel en flexibel in een constante, hoge kwaliteit.

Knauf vindt dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften: én dat is precies waar Knauf altijd op inspeelt.

Digo Products is een van de oudste fabrikanten en leveranciers van sierpleisters, muurverven, mortels en gronderingen. Met meer dan 50 jaar ervaring bedient het bedrijf de professionele markt voor de stukadoor en de doe-het-zelf-markt.

Rigo Wandstyling is onbetwist dé innovatieve producent van sierpleisters en specialist op het gebied van Italiaanse stucco-materialen. In nauwe samenwerking met zeer vakbekwame stukadoors zijn de producten ontwikkeld, om zo in een stabiele markt innoverende sierpleisters te verkopen.

Decorstuc is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1975 een compleet assortiment decoratief stucwerk op de markt brengt. Alle producten zijn vervaardigd uit het allerbeste alabastergips , versterkt met vezel. Hierdoor is de kwaliteit zeer gelijkmatig en de afwerking eenvoudig.