Sierpleisters

Wij leveren sierpleister van alle bekenden merken, zoals Brander, Strikolith, etc. Desgewenst maken wij de sierpleister op kleur. Op onze kleurenafdeling hebben wij een computergestuurde database met duizenden verschillende kleuren. Bij het kleurproces wordt de sierpleister door en door gekleurd. De computergestuurde database zorgt voor een door en door gekleurde en schrobvaste sierpleister die is afgestemd uw individuele woonstijl.

Gipsen
Stucworld levert een volledig assortiment professionele hand- en machinegipsen, raapgipsen, dunpleisters en finishers. En omdat iedere stukadoor zo zijn systeem en/of merkenvoorkeur heeft, komt Stucworld Amsterdam daaraan tegemoet.

Lijsten en ornamenten
Sierlijstwerk, decoratieve panelen, tabletten, schouwen en (verlichting)ornamenten geven een strak gestuukte wand of plafond onherroepelijk een extra uitstraling. Stucworld kan al deze producten snel leveren. Van massief gips of kunststof.

Exclusieve pleisters
Voor speciale toepassingen zoals gekleurd schuurwerk met een Italiaanse `look`, subtiele marmerachtige structuren of een robuust betonuiterlijk`, heeft Stucworld een assortiment exclusieve minerale pleisters. Daarnaast levert Stucworld ook het steeds populairder wordende leem als stucmortel voor zowel raap- als afwerklagen.