Stuc systemen

Bij Stucworld kunt u terecht voor een breed assortiment, hand- en machinegipsen, dunpleisters en finshers van Gyproc & Knauf. Wij bieden de professionele kwaliteit voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Minerale systemen
Aan buitenstucwerk wordt vanwege weersinvloeden hoge eisen gesteld. Daarbij spelen ook de gebruikte bouwmaterialen, structuur van de ondergrond en bijvoorbeeld zoutconcentratie en beluchting een belangrijke rol. Een goede voorbewerking en afwerking met (kalk)cementgebonden of minerale mortels en sierpleisters van Stucworld geven een gegarandeerd goed en duurzaam resultaat. Wij zijn u ook van dienst met een goed advies over de meest ideale mortel voor de toepassing die u zoekt.

Isolerende systemen
Buitengevels worden meestal geïsoleerd met polystyreen. U kunt dergelijke gevels echter ook voorzien van een stuclaag van een isolerende mortel. Hiervoor bieden wij u de keuze uit mineraalgebonden, silicaatgebonden of mortels op basis van siliconen. Aangezien wij dealer van Strikotherm zijn, bent u verzekerd van een snelle levering, Wij leveren volledige systemen, geven u deskundig advies en bieden garantie op de kwaliteit van de bij ons afgenomen mortel.